Dakwerk platte daken in Lisse

Loodgietersbedrijf R. 't Hort verzorgt dakwerk voor bedrijven en particulieren in Lisse en omgeving. Bij platte daken wordt meestal gebruik gemaakt van bitumineuze dakbedekking, dit materiaal heeft vele voordelen ten opzichte van alternatieven. Een groot voordeel is dat bitumen zeer goed bestand is tegen veroudering, er is nauwelijks onderhoud vereist en bij een juiste afwerking worden de naden waterdicht gemaakt waardoor een absoluut waterbestendige dakbedekking wordt gerealiseerd.

Het materiaal bitumen is het meest toegepaste materiaal voor dakbedekking in de regio Lisse, zo'n driekwart van alle platte daken is tegenwoordig voorzien van een bitumineuze dakbedekking en dat heeft mede te maken met het gemak waarmee dit materiaal verwerkt kan worden, u kunt hierbij denken aan het leggen rond bijvoorbeeld schoorstenen en dakramen. Deze dakbedekking is daarom geschikt voor vrijwel elke dakvorm, inclusief alle aanwezige obstakels.

De verwachte levensduur van een bitumineuze dakbedekking is ongeveer 15 tot 25 jaar, wat dit materiaal een zeer duurzaam karakter geeft, daarbij is het materiaal volledig recyclebaar en dus milieuvriendelijk. Loodgietersbedrijf R. 't Hort heeft een ruim assortiment van deze dakbedekking in allerlei uitvoeringen en kleuren, waardoor voor ieder pand wel een passende uitvoering beschikbaar is. Door onze opgedane ervaring en de kennis die wij voortdurend op peil houden bent u te allen tijde verzekerd van de beste kwaliteit van onze werkzaamheden en de gebruikte materialen.

Sanitair, geplaatst doorr Loodgietersbedrijf R. 't Hort
Dak- en Zinkwerk door Loodgietersbedrijf R. 't Hort

Reparatie lekkende dakbedekking in Lisse

Met name verouderde dakbedekkingen in de omgeving van Lisse kunnen problemen geven. Indien u sporen van lekkage waarneemt, aarzel dan niet om direct contact op te nemen met loodgietersbedrijf R. 't Hort. Door tijdig ingrijpen kunnen wij mogelijk verdere schade voorkomen, waardoor de kosten binnen de perken blijven. Wij streven er naar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en indien mogelijk repareren wij het probleem, dit kan zijn door een kleine ingreep, maar ook kunnen wij de gedeeltelijke of indien noodzakelijk de gehele bitumineuze dakbedekking voor u vervangen. Hierdoor kan het dak weer jaren zonder problemen het water afvoeren.

Advies over isolatie

Loodgietersbedrijf R. 't Hort kan u ook goed adviseren over isolerende eigenschappen van een juiste dakbedekking, een dak is tenslotte meestal de grootste oppervlakte van een pand en staat bloot aan heftige weersinvloeden, daarom is dit een punt van aandacht om juist een dak van een goede isolatie te voorzien. Neemt u voor nadere informatie over welke bitumineuze dakbedekking voor uw doel het meest geschikt is contact met ons op, wij informeren u graag over de talrijke mogelijkheden.

Afgewerkt plat dak Loodgietersbedrijf R. 't Hort