Ervaren loodgietersbedrijf voor installatiewerk in Lisse

Met een ervaring van 40 jaar in de regio Lisse is loodgietersbedrijf R. 't Hort gespecialiseerd in allerlei installatiewerkzaamheden, u kunt hierbij denken aan het aanpassen of vernieuwen van leidingwerken, zoals waterleidingen, gasleidingen, centrale verwarmingsleidingen en het vernieuwen van rioleringen.

Ook voor de complete aanleg of renovatie van badkamers kunt u een beroep doen op loodgietersbedrijf R. 't Hort in Lisse. Wij verzorgen een totaalpakket, waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft waardoor de communicatielijnen kort worden gehouden. Ook voor complete renoveringen van woningen kunt u bij ons terecht, onze expertise en ervaring staan garant voor een optimaal eindresultaat.
Sanitair, geplaatst doorr Loodgietersbedrijf R. 't Hort
Dak- en Zinkwerk door Loodgietersbedrijf R. 't Hort

Centrale Verwarmingsketels van Nefit en Remeha

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe centrale verwarmingsketel, dan kunnen wij deze voor u leveren in de regio Lisse, wij hebben een ervaring van 40 jaar in het plaatsen en onderhouden van CV ketels. U heeft hierbij de keuze uit Solo CV ketels, of een Combi CV ketel, die zowel de verwarming als de warmwatervoorziening verzorgt. Wij leveren alle gangbare merken CV ketels en zijn gespecialiseerd in het onderhoud van gerenommeerde merken centrale verwarmingsketels als Nefit en Remeha.

Loodgietersbedrijf R. 't Hort kan uw nieuwe CV ketel vakkundig plaatsen en afregelen waardoor u verzekerd bent van een storingsvrij functioneren en een goede duurzaamheid. Ook voorkomt u hiermee veiligheidsrisico's, die kunnen optreden bij een slecht onderhouden centrale verwarmingsinstallatie. Een goed onderhouden CV installatie zorgt voor een behaaglijk klimaat in de woning of het bedrijfspand en voorkomt onnodige kosten op langere termijn. Loodgietersbedrijf R. 't Hort adviseert om uw CV installatie jaarlijks te laten inspecteren en te laten onderhouden, zodat u het optimale rendement eruit kunt halen.

Snel ter plaatsen

Ook voor het plaatsen van radiatoren, hetzij traditionele dan wel de trendy design radiatoren kunt u bij ons terecht, wij kunnen u adviseren over de juiste verhouding tussen ketel en aantal en grootte van de radiatoren, waardoor problemen voorkomen kunnen worden.

Onze werkwijze is vlot en correct, wij zorgen er voor dat alle onderdelen van uw centrale verwarmingsinstallatie keurig worden weggewerkt, tenzij u juist wilt dat deze gezien mogen worden. Wij hechten veel waarde aan een goede serviceverlening en nazorg, vandaar dat wij in geval van calamiteiten een 24 uurs serviceverlening bieden. Bent u dus toe aan een nieuwe (HR)ketel of wilt u uw bestaande centrale verwarmingsketel laten onderhouden in bijvoorbeeld Lisse, Hillegom, Sassenheim, Noordwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Den Haag of Amsterdam, neemt u dan contact op met loodgietersbedrijf R. 't Hort, wij laten u niet in de kou staan!
Afgewerkt plat dak Loodgietersbedrijf R. 't Hort