Badkamer sanitair in Lisse

Is uw badkamer in Lisse en omstreken aan een vernieuwing toe of wilt u gewoon eens iets heel anders? Misschien een ligbad of een tweede toilet of een geheel nieuwe indeling van de badkamer?

Loodgietersbedrijf R. 't Hort kan de volledige aanleg of renovatie voor u verzorgen. Wij plaatsen het sanitair en sluiten dit op vakkundige wijze aan, ook verzorgen wij het eventuele verleggen van leidingen. Hierbij hanteren wij een nette en vlotte werkwijze, alle materialen die wij weg breken worden netjes afgevoerd en na elke werkdag laten wij het vertrek zoveel mogelijk opgeruimd achter, zodat u zo min mogelijk last zult hebben van onze werkzaamheden.

Een fijne, frisse badkamer is voor veel mensen in deze drukke samenleving een ideale plek om even te genieten van een moment van ontspanning en privacy. In deze visie is een ligbad een voor de hand liggende aanvulling in een badkamer. U kunt hier in alle seizoenen heerlijk bijkomen van de drukte van de dag. Ziet u zichzelf al wegdromen in het warme water?

Loodgietersbedrijf R 't Hort kan dit alles voor u realiseren, wij bieden een totaalplaatje, wij kunnen een geheel nieuwe badkamer voor u plaatsen en installeren, inclusief alle leidingen, de betegeling, maar ook voor een volledige verbouwing van een bestaande badkamer kunt u vertrouwen op onze expertise en 40 jarige ervaring.

Dak- en Zinkwerk door Loodgietersbedrijf R. 't Hort
Sanitair, geplaatst doorr Loodgietersbedrijf R. 't Hort

Toilet sanitair in Lisse

Loodgietersbedrijf R. 't Hort verzorgt ook het sanitair voor een toilet in Lisse en omstreken, u kunt hierbij op grond van ons deskundig advies kiezen voor een traditioneel toilet, maar ook kunt u besluiten tot de aanschaf van een hangend toilet. Het voordeel van dit toilet is dat deze niet alleen een veel luxere uitstraling heeft dan een staand toilet, maar ook is het eronder reinigen veel eenvoudiger.

Alle benodigde werkzaamheden worden door ons verricht, wij plaatsen het sanitair, leggen of verleggen de leidingen en koppelen het toilet aan het riool. Mocht het riool niet in goede staat verkeren dan kunnen wij ook het riool vernieuwen, zodat u verzekerd bent van een storingsvrij functioneren van het toilet.

Vakkundig plaatsen van sanitair

Het verzorgen van de plaatsing van sanitair is een vak apart, u wilt er van op aan kunnen dat dit vakkundig gebeurt om problemen in de toekomst te voorkomen, daarom kunt u dit het best aan een ervaren vakman overlaten. Loodgietersbedrijf R. 't Hort beschikt over alle benodigde kwalificaties en zal de bovenstaande projecten graag en voortvarend voor u uitvoeren. Wij pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar u bent wel verzekerd van ons vakmanschap en een duurzaam en optimaal functionerend eindproduct.

Afgewerkt plat dak Loodgietersbedrijf R. 't Hort