Zinkwerk in Lisse

In 40 jaar heeft loodgietersbedrijf R. 't Hort in Lisse zich gespecialiseerd in zinkwerk. Zink is een zeer duurzaam materiaal wat vele toepassingsmogelijkheden kent. Zink wordt veelvuldig toegepast in dakbedekkingen en hemelwaterafvoer systemen door de grote duurzaamheid en de ongevoeligheid voor bijvoorbeeld zout, met name belangrijk in de kustprovincies. Daarbij is zink een zeer weerbestendig materiaal, is onbrandbaar en is goed te vormen in allerlei situaties.

Zink reparatie, uitgevoerd door Loodgietersbedrijf R. 't Hort
Plaatsen zinkwerk, uitgevoerd door Loodgietersbedrijf R. 't Hort

Zink is slijtvast en heeft een lange levensduur

Met zink kan ook een bijzonder effect bereikt worden door deze te combineren met andere materialen, waardoor zowel bij klassieke architectuur als bij wat modernere projecten zink, gecombineerd met andere materialen kan bijdragen aan de uitstraling van een woning of bedrijfspand.

Met alle kwaliteiten dat zink biedt is een overweging om tot de toepassing van zink in de omgeving van Lisse over te gaan vaak een kostenaspect, zink is een relatief goedkoop bouwmateriaal, wat door de enorme slijtvastheid een lange levensduur heeft, waardoor het zich onderscheidt van andere bouwmaterialen.

Loodgietersbedrijf R. 't Hort verwerkt zink onder andere bij dakbedekkingen, dakgoten, regenpijpen, hemelwaterafvoeren en dakkapellen. Wij verwerken zowel zink als koper, afhankelijk van de wensen van de klant en de plaatselijke mogelijkheden, bij ons bent u verzekerd van het ouderwetse handwerk, de zinken of koperen hemelwaterafvoeren worden compleet met beugels en wrongen gemonteerd.

De dakgoten die loodgietersbedrijf R. 't Hort kan monteren zijn bakgoten, mastgoten en op maat gemaakte dakgoten. Er komt een dag dat een dakgoot aan vervanging toe is, op dat moment heeft u de keuze om te kiezen voor een exemplaar van hetzelfde materiaal, maar u heeft natuurlijk de vrije keuze om ook voor zink of koper te kiezen, wij adviseren onze klanten graag welke materialen in een specifieke situatie het best tot hun recht komen en monteren deze op vakkundige wijze.

Zinken deklijsten in Lisse

Nadat loodgietersbedrijf R. 't Hort uw dakwerk heeft verzorgd met bitumineuze dakbedekking kunnen wij de randen beschermen tegen schadelijke invloeden zoals fel zonlicht met zinken deklijsten, deze vormen een optimale bescherming, waardoor de levensduur van uw dakwerk aanzienlijk verlengd kan worden.

Ook voor bestaande dakbedekkingen met bitumen kunnen wij deze voorziening aanbrengen zodat verdere aantasting beperkt wordt aan uw dak in Lisse en omstreken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw dak te beschermen tegen schadelijke invloeden, neemt u hiervoor contact op met ons per telefoon of per e-mail.

Zinken dakwerk, uitgevoerd door Loodgietersbedrijf R. 't Hort